referanser

Vi er stolte over å levere kvalitetshåndverk og deler med glede våre tilbakemeldinger fra våre kunder

Laila Kjerrgarden
Les mer
Lorentzen skifta tak, dårlig kledning og malte heile huset. Veldig vennlige arbeidarar, veldig god kommunikasjon og tydelig prising på arbeid både i forkant og på uforutsette ting undervegs. Etter kva vi kan sjå har dei gjort veldig presist og solid arbeid. Jobben gjekk eit stykke over tida, men med tidenes våtaste haust i Bergen og korona-forsinkelser på alt av materialer jobba dei på spreng for å komme i mål. Veldig løysingsorienterte, pragmatiske og imøtekommade. Anbefales. Marius Marius Bergen LoVi skulle gjerne prikket ut flere av valgene på hva vi var fornøyd med. Så her kommer resten. Veldig godt arbeid, de var best i pris på anbudet, god kommunikasjon under hele prosessen. Vi kan absolutt anbefale Blikkenslager Lorentzen AS videre, taket vårt er over 300m2 alt er skiftet inkludert takrenner og blikk. Vi er superfornøyde. Vi har anbefalt de til venner og bekjente.
Marius, Bergen
Les mer
Laila Kjerrgarden Lorentzen skifta tak, dårlig kledning og malte heile huset. Veldig vennlige arbeidarar, veldig god kommunikasjon og tydelig prising på arbeid både i forkant og på uforutsette ting undervegs. Etter kva vi kan sjå har dei gjort veldig presist og solid arbeid. Jobben gjekk eit stykke over tida, men med tidenes våtaste haust i Bergen og korona-forsinkelser på alt av materialer jobba dei på spreng for å komme i mål. Veldig løysingsorienterte, pragmatiske og imøtekommade. Anbefales.
5/5

Jeg benyttet meg av Rune for å bytte tak på garasjen. Ble super fornøyd! Han kom til avtalt tid, ryddet opp alt og ingenting å klage på! 🙂

-Kristian

5/5

Hyggelig og løsnings-orientert håndverker som ordnet raskt opp da vi fikk lekkasje på taket.

-Jan-Erik

5/5

Full pott – bra arbeid.

-Roger

5/5

The best Blikkenslager in Bergen Area

– Vladi Slav

5/5

Veldig flink blikkenslager utført mange oppdrag for meg. og alt svarer til forventningene og vell så det! absolutt og anbefale !

– Mario

5/5

Rask kommunikasjon og ærlig håndverker. Effektiv og kvalitetsbevisst – anbefales!

-Isak

Har du spørsmål om pris og eller fremgangsmåte på tjenestene våre?

Ta kontakt for en uforpliktende takprat!