Om oss

Om Blikkenslager Lorentzen

Blikkenslager Lorentzen har 25 år samlet fagkompetanse innenfor taktekking, kobber, blikkenslager og tømrerarbeid.

Blikkenslager Rune Lorentzen opprinnelig fra Tromsø men flyttet til Bergen i 1999. Han gikk rett ut i tømrerlære etter første år på VG 1 Tømrerlinjen og jobbet som Tømrer/Snekkerlæring i 2.5 år. Han har 1 år igjen for å ta Svennebrev som Tømrer. Siden det ikke var utfordrende nok så byttet han fra tømrerlære til blikkenslagerlære.

Vår holdning: Fornøyde kunder er det viktigste for oss, så vårt mål og løfte er å gi våre kunder, både store og små, en profesjonell utførelse av alt arbeid vi tar på oss. Vi respekterer din tid og tar vare på ditt tak.

Erfaring

Lorentzen har ferdiggjort 3.5 år blikkenslagerlære i Østensen As « Blikkenslager Firma» også jobbet han et halvt år i Bygg og Ventilasjon, etterfulgt av jobb hos taktekker Frantzen i 3 år før oppstart av Blikkenslager Lorentzen i 2017.

I egen bedrift ble det muliggjort for Blikkenslager Lorentzen å tilby sine tjenester med sine egne løfter og fokus på kvalitet, kundetilfredshet og effektivitet.

Man kan ta de riktige avgjørelsene for løsninger i arbeidet  over for kundene og egent stolthet i arbeidet man utfører.

I firmaet er det 2 ansatte med kompetanse,  hvor en er spesialisert innen for blikkenslager faget og en innen for tømrer / snekker faget. Begge to har tverrfaglig kompetanse og har lang erfaring med prosjekter og arbeid innenfor begge yrkesområder.

Har du spørsmål om pris og eller fremgangsmåte på tjenestene våre?

Ta kontakt for en uforpliktende takprat!